Αποστολές και Μεταφορικά

Πληροφορίες αποστολών και παραδόσεων

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός 2 εργάσιμων ημερών (εκτός Σαββατοκύριακου και ελληνικών αργιών) από τη λήψη του email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επεξεργασία της παραγγελίας σας την ίδια ημέρα που θα την παραλάβουμε, ειδικά εάν η ίδια παραληφθεί πριν τις 14:00 ώρα Ελλάδας. Θα λάβετε νέα ειδοποίηση όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί.

Σε περίπτωση προβλεπόμενων καθυστερήσεων εκτός του ελέγχου μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Προσφορές δωρεάν μεταφορικών

 Προσφέρουμε περιστασιακά δωρεάν αποστολή, για παραγγελίες εσωτερικού και εξωτερικού. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές δωρεάν μεταφορικών, ανά πάσα στιγμή που ενεργοποιούνται ή ισχύουν, μέσω σχετικών banner(s) στην αρχική μας σελίδα και στο checkout (ταμείο).

Επί του παρόντος, οι παρακάτω προσφορές δωρεάν μεταφορικών είναι ενεργές:

Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας:

Για παραγγελίες πάνω από €30 (εφαρμόζεται αυτόματα στο ταμείο).

Δωρεάν μεταφορικά προς Κύπρο: 

Για παραγγελίες πάνω από €40 (εφαρμόζεται αυτόματα στο ταμείο).

 

Αποστέλουμε σε:

Αυτή τη στιγμή αποστέλλουμε στην Ελλάδα (αποστολή εσωτερικού) και στην Κύπρο. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες για την αποστολή σε άλλες χώρες στην ενότητα "Διεθνείς αποστολές" παρακάτω.

 

Κόστη αποστολής και χρόνοι παράδοσης

Το κόστος και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης για παραδόσεις εντός Ελλάδας φαίνονται παρακάτω:

Standard GR // Βάρος παραγγελίας έως 3kg €2.5
Standard GR // Βάρος παραγγελίας 3kg - 5kg €3 
Standard GR // Βάρος παραγγελίας περισσότερο από 5kg €5

Χρόνος παράδοσης: Αθήνα --> 1-2 Εργάσιμες // Υπόλοιπη Ελλάδα --> 1-3 Εργάσιμες

Το κόστος και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης για παραδόσεις στην Κύπρο φαίνονται παρακάτω:

Standard CY // Βάρος παραγγελίας έως 3kg €7
Standard CY // Βάρος παραγγελίας3kg - 5kg €8.5
Standard CY // Βάρος παραγγελίας περισσότερο από 5kg €10

Χρόνος παράδοσης: 3-5 Εργάσιμες

Λάβετε υπόψη ότι δεν προσφέρουμε επιλογή παραλαβής από το κατάστημα ή τοπική παράδοση.

 

Διεθνείς Αποστολές

Έχουμε (με περηφάνια!) έδρα στην Ελλάδα και τα προϊόντα μας αποστέλλονται κυρίως από την αποθήκη μας στην Αθήνα. Εργαζόμαστε σκληρά για να αρχίσουμε να στέλνουμε τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες εντός και εκτός της ΕΕ. Δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε συνεχώς τη λίστα των χωρών στις οποίες παραδίδουμε και ελπίζουμε να προσθέσουμε πολλούς προορισμούς στη λίστα μας πολύ σύντομα. Θα μας φέρνει τεράστια χαρά να βλέπουμε όλο και περισσότεροι τετράποδοι φίλοι από όλο τον κόσμο να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επωφεληθούν από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε μέσω του καταστήματός μας.

 

Ελέγξτε τις δυνατότητες παράδοσης (και το κόστος) στη χώρα σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν η ολοκλήρωση της αγοράς δεν είναι δυνατή επειδή η διεύθυνσή σας βρίσκεται σε χώρα στην οποία δεν παραδίδουμε αυτήν τη στιγμή, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση support@hugalia.com για να βρούμε από κοινού μια λύση παράδοσης/αποστολής.

Λάβετε υπόψη ότι οι διεθνείς παραγγελίες ενδέχεται να υπόκεινται σε εισαγωγικούς δασμούς και φόρους (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), οι οποίοι επιβάλλονται μόλις η αποστολή φτάσει στη χώρα προορισμού . Η HUGALIA δεν είναι υπεύθυνη για αυτές τις χρεώσεις εάν εφαρμόζονται, αποτελούν δική σας ευθύνη ως πελάτης.

 

Πώς μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email από εμάς, η οποία θα περιλαμβάνει έναν αριθμό παρακολούθησης (tracking) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την κατάστασή της. Σε ορισμένες περιπτώσεις (ανάλογα με τον Ταχυμεταφορέα που αποστέλλει την παραγγελία σας) ενδέχεται να απαιτείται περίοδος ακόμα και 48 ωρών για να γίνουν διαθέσιμες οι πληροφορίες tracking.

 Εάν δεν έχετε λάβει την παραγγελία σας εντός του αναφερόμενου αριθμού ημερών (ανάλογα με την τοποθεσία σας) από τη λήψη του email επιβεβαίωσης αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση support@email.com αναφέροντας το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, και θα διερευνήσουμε το θέμα για εσάς.

 

 

Φόρμα επικοινωνίας