Η ιστορία μας στο grooming σκύλου είναι σαν την δική σας!

Προσφέροντας λύσεις περιποίησης κατοικιδίων που είναι πραγματοποιήσιμες στο σπίτι!

ΑΓΚΑΛΙΑ {θ}: ουσιαστικό /aŋ.ɡaˈʎa/: Να κρατάτε κάποιον κοντά στο σώμα σας με τα χέρια , συνήθως για να δείξετε πως σας αρέσει, τον αγαπάτε ή τον εκτιμάτε.

HUG: noun /hʌɡ/:  H αγκαλιά στα Αγγλικά

HUGALIA: Το όνομα που δώσαμε στην προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε εσάς, τους άλλους γονείς κατοικίδιων ζώων, και να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τα κατοικίδιά σας υγιή, καθαρά, χαρούμενα και άνετα.

Όλοι οι σκύλοι, όλα τα κατοικίδια είναι σίγουρα εξ'ορισμού «για αγκαλιές»! Ας τους προσφέρουμε ακόμα περισσότερες! 

 

Πολλά μπάνια σκύλου πριν...

Το ταξίδι της HUGALIA ξεκίνησε και εξακολουθεί να εκτυλίσσεται σαν το δικό σας ταξίδι - ή καλύτερα: σαν τον αγώνα σας! -όταν προσπαθείτε να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας ή ψάχνετε να βρείτε τον καλύτερο groomer - θηριοδαμαστή σκύλων στην περιοχή. Όλοι χρειαζόμαστε αυτό το καταπληκτικό σαμπουάν, την βούρτσα, την πετσέτα που στεγνώνει γρήγορα, μια cool ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, και κάθε άλλο gadget για να μας σώσει από την θύελλα τρίχας στο σπίτι!

 

Εμπνευσμένοι από το αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, την Κρέμα -γνωστή και ως ο  σκύλος-που-παλιά-μύριζε, ξεκινήσαμε εδώ και καιρό μια αναζήτηση για να βρούμε  τα καλύτερα προϊόντα υγιεινής και περιποίησης κατοικίδιων, και άλλες λύσεις για να τη  φροντίσουμε.

                      

 

Η Κρέμα χρειαζόταν επειγόντως αυτό που λέμε "πάσο για το κρεβάτι/καναπέ": Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε την άσχημη σκυλο-μυρωδιά της Κρέμας – συγγνώμη Κρέμα, δεν φταις εσύ! -, δεν αργήσαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν λύσεις που να ταιριάζουν σε όλα τα σκυλιά και κατοικίδια.

                      

Ενώ μπορεί να ισχύουν γενικοί κανόνες, κάθε σκύλος απαιτεί συγκεκριμένη προσέγγιση και επιλογή προϊόντων για να καλυφθούν αποτελεσματικά οι ατομικές ανάγκες περιποίησης του: Ένα λάθος σαμπουάν, μια ασύμβατη μαλακτική για το τρίχωμα, ακατάλληλο στέγνωμα και βούρτσισμα, οδηγούν σε κακή υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Το νεκρό υπόστρωμα τρίχας, τα μπερδέματα και οι κόμποι, η βρωμιά, η συσσώρευση σμήγματος, τα παράσιτα, το ατοπικό δέρμα, δημιουργούν ένα ανθυγιεινό περιβάλλον στο δέρμα και το τρίχωμα, θέτοντας σε κίνδυνο τη συνολική υγεία, άνεση και φυσικά τη συνολική καθαριότητα κάθε κατοικίδιου ζώου.

Συνειδητοποιώντας το παραπάνω, και με την υποστήριξη καταπληκτικών επαγγελματιών Pet Groomers, αναζητήσαμε εντατικά μια μακροπρόθεσμη λύση για την Κρέμα μας. Και την βρήκαμε, σε συνεργασία με παραγωγούς ελεγμένης (από επαγγελματίες) ποιότητας , σχεδιασμένων αποκλειστικά για κατοικίδια, με φυσικά και ήπια συστατικά, προϊόντων grooming σκύλου και κατοικίδιων για οικιακή χρήση.

 

Ένας ολόκληρος κόσμος φροντίδας κατοικιδίων, στο σπίτι σας.

 Και τώρα, έχουμε τεράστια χαρά που μπορούμε να παρέχουμε στους τετράποδους φίλους μας από όλο τον κόσμο τα οφέλη αυτών των προϊόντων υψηλής ποιότητας μέσω του καταστήματός μας. Και χαιρόμαστε που σας δίνουμε την δυνατότητα να προσφέρετε στα κατοικίδιά σας grooming και περιποίηση τριχώματος επαγγελματικού επιπέδου, είτε το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι είτε παίρνοντας τα προϊόντα αυτά μαζί σας όταν επισκέπτεστε τον groomer σας.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε στην αποστολή μας να δημιουργήσουμε ένα δοκιμασμένο, αξιόπιστο, προσιτό σύμπαν καλλωπισμού σκύλων επαγγελματικού επιπέδου για το σπίτι, με περισσότερα προϊόντα και γνώσεις για τους αγαπημένους τετράποδους συντρόφους σας.

Η υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε να ερευνούμε, να συμβουλευόμαστε, να δοκιμάζουμε οι ίδιοι και τελικά να επιλέγουμε και να σας προσφέρουμε λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για κατοικίδια. Λύσεις απλές αλλά αποτελεσματικές, με σεβασμό στην ευημερία και την ασφάλεια των κατοικίδιων. Παρόλο που σύντομα θα αυξήσουμε τις προσφορές μας, δεν θα προτείνουμε ποτέ κανένα προϊόν εκτός και αν το έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει πριν ή προτού μας εχετε ήδη μεταφέρει θετικά σχόλια εσείς!

Τελικά, όντως «όποιος δεν ξέρει τι γεύση έχει το σαπούνι, δεν έχει πλύνει ποτέ σκύλο». Συμφωνείτε;